SELAMAT DATANG KE BLOG SOFINAHLAMUDIN.COM

Sila gunakan
untuk memudahkan pencarian topik dan pembacaan di dalam blog ini.


Khamis, 24 Februari 2022

Tetikus Logitech Signature M650 Menawarkan Pengalaman yang Lebih Selesa, Unik dan Pilihan Kidal

Tetikus Logitech Signature M650 Menawarkan Pengalaman yang Lebih Selesa, Unik dan Pilihan Kidal

[Siaran Akhbar] KUALA LUMPUR, MALAYSIA.- Januari 11, 2022 - Hari ini Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) memperkenalkan tetikus Signature M650 tanpa wayar baharu yang selesa dan direkabentuk dengan dua saiz berbeza serta pilihan kidal. Tetikus ini menawarkan pengalaman yang lebih baik untuk orang ramai dan reka bentuknya telah dinaik taraf untuk pelbagai jenis meja dan menambah baik pengalaman bekerja dengan ciri roda skrol Smart Wheel serta bunyi 'klik' yang hampir senyap. Reka bentuknya sangat selesa kerana berkontur yang membolehkan kerja lebih pantas dan lebih selesa berbanding sebelum ini."Terdapat lebih daripada satu bilion pekerja berpengetahuan di dunia, dan kira-kira separuh daripada mereka tidak menggunakan tetikus atau mempunyai tahap permulaan atau tetikus berwayar dengan fungsi yang terhad," kata Art O'Gnimh, naib presiden perniagaan arus perdana untuk kreativiti dan produktiviti di Logitech. “Signature M650 menawarkan pengalaman Signature Logitech sebenar dengan fungsi produktiviti mudah yang menjadikan kerja sepanjang hari lebih mudah dan lebih pantas.”


Pilih saiz anda dan bekerja dengan lebih selesa dengan skrol Smart Wheel

Sama ada bekerja menggunakan dokumen atau menyemak imbas melalui tapak web, SmartWheel Signature M650 membantu menyampaikan ketepatan apabila diperlukan dan mempercepatkan dalam sekelip mata. Signature M650 dan Signature M650 L bersaiz lebih besar juga menampilkan teknologi SilentTouch, mengurangkan bunyi klik sebanyak 90% berbanding tetikus Logitech M185, sesuai apabila mengklik semasa panggilan video. Nikmati sambungan tanpa wayar yang kuat dan bateri yang tahan lama sehingga dua tahun, memberikan anda ketenangan fikiran.


Dengan dua saiz dan pilihan tangan kiri, bentuk berkontur, kawasan ibu jari yang lembut dan cengkaman sisi getah, reka bentuk inklusif Signature M650 membolehkan anda bekerja dengan selesa untuk waktu yang lama dan memberi anda keupayaan untuk menyesuaikan butang sisi ke pintasan kegemaran dengan Logitech Options+. Signature M650, tersedia dalam warna putih pudar, grafit dan mawar, berfungsi dengan sistem pengendalian Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS dan Android. Sambung dalam sekejap melalui Bluetooth(R Low Energy atau penerima USB Logi Bolt.


Reka bentuk mampan mempertimbangkan impak alam sekitar dan sosial dari saat bahan mentah diperoleh sehingga ke akhir hayat. Di Logitech, produk direka untuk memberikan pengalaman pengguna yang hebat dan meminimumkan jejak alam sekitar, itulah sebabnya sebahagian daripada bahagian plastik Signature M650 diperbuat daripada plastik kitar semula (PCR) selepas pengguna - 64% untuk grafit, 26% untuk warna putih. dan 26% untuk bunga mawar. Program PCR Logitech menggambarkan komitmen jenama untuk mereka bentuk untuk kemampanan dan memastikan bahawa plastik dalam elektronik pengguna akhir hayat diberi kehidupan kedua. Inisiatif semasa untuk meningkatkan komitmen ini bermakna bahawa kira-kira separuh daripada tetikus dan papan kekunci dalam portfolio terbesar Logitech termasuk beberapa tahap plastik PCR dan pengenalan produk baharu akan menggunakan plastik PCR, di mana mungkin.


Harga dan Ketersediaan

Tetikus Signature M650 kini boleh didapati di peruncit sah kami dan platform e-tail. Harga runcit yang dicadangkan untuk Signature M650 dan Signature M650 L bersaiz lebih besar ialah RM159.


Mengenai Logitech

Logitech membantu semua orang mengejar minat mereka dengan mereka bentuk pengalaman supaya semua orang boleh mencipta, mencapai dan menikmati lebih banyak lagi. Logitech mereka bentuk dan mencipta produk yang menyatukan orang ramai melalui pengkomputeran, permainan, video, penstriman dan penciptaan serta muzik. Jenama Logitech termasuk Logitech, dan Logitech G. Ditubuhkan pada tahun 1981, dan beribu pejabat di Lausanne, Switzerland, Logitech International ialah syarikat awam Switzerland yang disenaraikan di SIX Swiss Exchange (LOGN) dan di Pasaran Pilihan Global Nasdaq (LOGI). Cari Logitech di www.logitech.com atau @Logitech.


Logitech dan tanda Logitech lain ialah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar Logitech Europe S.A dan/atau sekutunya di A.S. dan negara lain. Semua tanda dagangan lain adalah hak milik pemilik masing-masing. Untuk maklumat lanjut tentang Logitech dan produknya, lawati tapak web syarikat di www.logitech.com.


(LOGIIR)

Share:

0 Kata-kata Dari Teman: