SELAMAT DATANG KE BLOG SOFINAHLAMUDIN.COM

Sila gunakan
untuk memudahkan pencarian topik dan pembacaan di dalam blog ini.

Sabtu, 15 Mac 2014

Flappy Bird Addicted?

Assalammualaikum.

Korang layan Flappy Bird tak? Hehe.. Sejak saya download game tu, dah jadi game wajib kena main setiap hari. Setiap dapat highscore sendiri, setiap kali tu lah rasa nak pecahkan rekod sendiri.

2 minggu yang lalu, saya dapat 85 highscore.. haha.. Show la ngan Encik Tunang.




Tapikan..Pergh.. Encik Tunang dah kalahkan saya tadi, beb!. Baru jerk! Haha.. dia dapat score tertinggi 107...! Saya? Masih 85 jugak..terhantuk je kerja. Ehhh!



Game ni, sakit hati macam mana pun, memag tetap layan juga. Dah addict kot. >_<

Korang pernah layan tak? Mesti dah tinggi score kan? Korang, kalau belum cuba kagi game ni, download cepat-cepat. Tuan punya game ni dah kaya-raya sebab game ni popular sangat-sangat-sangat!! Tengok video kat bawah ni. Lawak giler, beb!





With Love,



Share:

2 ulasan:

  1. pernah main sekali je game nie..pastu tak nak men da ..stress je hehe

    BalasPadam
  2. haha... best ni zyra... layan la jom jom :D

    BalasPadam

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.com tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.

Highlight Article

Kenapa Sakit Gigi Ketika Mengunyah Selepas Buat Tampal Gigi (Tooth Filling)? Bagaimanakah Menyelesaikannya?

Kenapa Sakit Gigi Ketika Mengunyah Selepas Buat Tampal Gigi (Tooth Filling)? Bagaimanakah Menyelesaikannya? BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM~ Assal...

How To Anything Channel

Sofie TV Channel