SELAMAT DATANG KE BLOG SOFINAHLAMUDIN.COM

Sila gunakan
untuk memudahkan pencarian topik dan pembacaan di dalam blog ini.


Khamis, 30 November 2017

Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn!

Assalammualaikum Bloggers dan Readers,

Segmen saya bakal tamat 1 disember 2017 ni. Terima kasih saya ucapkan kepada mereka yang memeriahkan segmen mini saya yang julung-julung kali www.sofinahlamudin.com anjurkan. Maaf jika hadiah tak berapa nak gempak sangat. In Shaa Allah akan UPgrade di masa hadapan. Oleh itu, sekarang giliran saya pula memeriahkan dan menyokong giveaway atau segmen daripada rakan blogger yang lain. Tadi, ternampak giveaway lalu depan mata. GIVEAWAY EMALISA dari blog www.lubukseni.com. Nampak "LUBUKSENI" je saya terus klik sebab minat seni. Wehehe.. Hadiah bukan main cunn macam kat tajuk! hehe. Jom join! So, berikut adalah sebahagian dari entri giveaway ini :

 giveaway
 Hai awak, blogger yang hebat tu ~
Kami adik beradik Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.
sejuksedap lawa cara moden
SEJUK SEDAP ialah sabun daripada bedak sejuk. Diuli, digolek & dilambung sampai jadi sabun, menggunakan 10 bahan semulajadi. Sejuk di muka & sedap bila digunakan. Nak tahu lebih lanjut, ahjomm kita skodeng pebenda la sabun ni [tekan sini]
Eh, ada lagi! 
Follow @SEJUKSEDAP , lebih 470 testimoni letops pom². Ema sendiri guna, sebab tu teruja sangadd nak kongsi manfaatnya.  Tengok muka sendiri pun jatuh chenta. 
sejuksedap lawa cara moden
Dulu, nenek moyang amalkan terapi bedak sejuk nak jaga kulit. Mujur bedak dah tukar ke sabun. Makanya, Sabun Bedak Sejuk SS lebih mudah, cepat & berkesan. Sesuai untuk supermom & busymama melayan petua moden untuk menjaga kulit luaran. 
Krim Awet Muda WD pelik sikit. Calit kat nadi, tapi kesannya sampai ke muka. Uols patut cuba kalau ada masalah kulit disebabkan hormon dan toksin. Krim ni dapat merawat kulit dari dalaman, sedar² wajah makin berseri, memancarr bak bintang kejora.

Okke la, tu aje bebelan. Panjang berjela, nanti tertido plakk membacanya. Hihi. Apepun, semoga uols dipermudahkan urusan & hepi selalu. Aminn. 
TQ sudi join " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! ". Hadiah boleh tengok kat entry asal, memang gojes leleh. Moga uols antara 5 peserta bertuah.

Selamat ber-giveaway! dan goodluck!

With Love,
#Sofinah696 ๐Ÿ’•
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .


Share:

10 Kata-kata Dari Teman:

Elih Japahar berkata...

Semoga bertuah Ya!

Ematunz berkata...

hai awak, mekasihh sudi join GA, senarai peserta THE LUBUK SENI GIVEAWAY bolehh refer link ni http://www.lubukseni.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway.html

Mama aiman berkata...

GOOD LUCK..
done follow dan singgah dari segmen yang sama
https://aimanziyad.blogspot.my/2017/12/lubuk-seni-giveaway-by-emalisa-hadiah.html

Sofinah Lamudin berkata...

TQ bro.. you too ya.

Sofinah Lamudin berkata...

sama-sama...

Sofinah Lamudin berkata...

In Shaa Allah bakal singgah... terima kasih datang sini.

Ematunz berkata...

TAHNIAH. Kami dah umumkan pemenang, adakah awak yg bertuah? LIMA (5) PEMENANG ada di sini http://www.lubukseni.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway.html

Sofinah Lamudin berkata...

Terima kasih bagitahu pemngumuman kat sini Ema..

Syahindah Ms berkata...

Hi awak, jom join giveaway saya :D

http://sheissyahindah.blogspot.com/2017/12/new-year-giveaway-whoot-whootttt.html

Sofinah Lamudin berkata...

Hi Syahindah... Kalau sempat saya join ye. Terima kasih singgah blog saya.