Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, December 10, 2013

Perkhidmatan Membuat Logo Murah Untuk Blogger Newbie (RM35 Sahaja)

Assalammualaikum Reader dan kawan-kawan bloggers,

Mulai hari ini saya akan membuat perkhidmatan logo untuk BLOGGERS NEWBIE atau blogger baru.
Jika rakan blogger nak menempah logo, boleh isi borang tempahan di bawah. Pembayaran pula boleh dilakukan melalui Maybank atau CIMB atau RHB. Tidak semestinya logo untuk blog, logo untuk hal-hal lain pun boleh.

Harga logo hanya RM35.

Setiap tempahan akan diberikan empat(4) buah ebook PERCUMA!

1.Dua(2) buah ebook berkaitan Internet yang bernilai RM39.90 setiap satu.




2.Dua(2) buah ebook berkaitan kesihatan yang bernilai RM15.90 setiap satu.





Sila lihat folio Logo yang pernah saya reka untuk blog :





Anda boleh membuat bayaran ke akaun di bawah :




Sila isi borang tempahan logo di bawah :

Powered byEMF Form Builder





Nota : Saya akan menerima tujuh(7) tempahan sahaja. Sekiranya tempahan sudah cukup quota, saya akan umumkan dan akan menutup borang tempahan. Selepas ketujuh-tujuh logo sudah siap, borang tempahan akan dibuka semula dan akan diumumkan.

Sebarang pertanyaan boleh add saya kat FB : Sofinah Lamudin.

Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa tempah logo yer :) Assalam.



With Love,

P.S : Terima kasih sebab sudi baca entry ni. Jangan lupa tinggalkan URL blog korang untuk saya blogwalking ke blog korang semula oke :) tQ~


---------------------------------------------------------------------------------------




Jom join ramai-ramai "Contest SEO Eridy" ni sebab hadiah pemenang sangat lumayan tau!

Contest SEO Eridy ini sudah pun berlangsung sekarang untuk pendaftaran dan pendaftaran akan ditutup pada 11-12-13 (Cantik pula tarikh tutup ni... haha).




Kemudian,

Contest SEO Eridy ini akan bermula pada 12-12-13 hingga 30-12-13.

Hadiah untuk contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00

Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6

Semoga berjaya kepada sesiapa yang dah mendaftar untuk menyertai Contest SEO Eridy ni yer!! :)


---------------------------------------------------------------------------------------




Saya nak kongsikan berita baik kepada rakan blogger saya yang suka layan Facebook dan Twitter...Korang tahu tak kita boleh dapat duit poket sambil layan FB dan tweet-tweet? Tak tahu? Kalau macam tu kena lihat video kat bawah ni :-




Seronok kan? ....nak maklumat lebih lanjut, klik .


---------------------------------------------------------------------------------------




Dapatkan Ebook PERCUMA Jana pendapatan sampingan korang kat bawah ni. Khas untuk rakan blogger yang singgah ke blog saya. Terima kasih banyak... :)




---------------------------------------------------------------------------------------




Jom Tempah LOGO MURAH dan dapat 4 EBOOK PERCUMA ! Beberapa logo yang sudah siap :






1 comment:

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.