SELAMAT DATANG KE BLOG SOFINAHLAMUDIN.COM

Sila gunakan
untuk memudahkan pencarian topik dan pembacaan di dalam blog ini.


Sabtu, 17 Ogos 2013

Kisah cinta 20 sen. Mengutip pendapatan 20 sen kemudian membeli cicin pertunangan mereka.

Assalammualaikum Readers,

Hari ini saya nak share satu kisah cinta pasangan yang hangat bercinta Razali Aripin dan Izyan Halim. Cerita ni agak menarik perhatian saya. Boleh juga cakap, ni TESTIMONIAL PALING BEST dalam buat duit dari 8share!!

Razali Aripin adalah salah seorang ahli Says dan 8Share sama macam kita semua. Jadi ahli Says atau 8share memang syok! Lagi syok kalau kita boleh jadi macam Razali Aripin ni, sampai dapat beli cincin pertunangannya dengan Izyan. 20Sen bukan sekadar 20Sen tau!! Dia boleh kumpul duit dari 8Share sampai boleh beli something yang bermakna dari Says..! What can I say? WOW!!

Maklumat lanjut mengenai 8Share, boleh BACA SINI atau KLIK SINI. Nak daftar jadi ahli dan jana wang sekarang juga? Boleh klik DAFTAR SEKARANG kat bawah :)Cerita dorang bertemu macam mana, kenal macam mana, boleh baca kat sini : CERITA CINTA 20 SEN RAZAZALI DAN IZYAN.


Boleh tengok video majlis pertunangan mereka! TAHNIAH RAZALI DAN IZYAN. Semoga bahagia dan cinta hingga syurga! Amin.

You all juga boleh buka web ni : www.cinta20sen.com untuk lihat sebalik tabir tentang Razali dan Izyan.Jika korang belum lagi jadi ahli Says atau 8share, daftar lah sekarang dan kita jana/buat duit macam Razali.Baca info menarik ini :·         3.Seminar Blog
·         4.Ecover Produk
·         5.Pandauan cPanel dan Web Hosting
·         6.Mai Buat Duit Online
·         7.LIKE yang banyak untuk WORDPRESS 
·         8.Sell on facebook, mobile and web
 


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,
Share:

0 Kata-kata Dari Teman: