SELAMAT DATANG KE BLOG SOFINAHLAMUDIN.COM

Sila gunakan
untuk memudahkan pencarian topik dan pembacaan di dalam blog ini.


Jumaat, 2 Ogos 2013

Saya dan #Ramadan23

Assalammualaikum Readers :) dan Bloggers...

WaahHH!! Seronok hari ni!! hehehehe...dan macam-macam story hari ni...

Pertama,
Saya dan Encik Tunang pergi menguruskan segala payment. Kenapa agaknya benda ni seronok? Sebab senang hati sebab dapat settlekan bersama Encik Tunang :)

Kedua,
Seronok naik lori!!! HAHAHA.. Angkat barang-barang jualan bersama ayah dan Encik Tunang...ngee~ Rasa macam nak duduk kat belakang lori tu "makan angin" kwang3x... Terima Kasih ayah sebab sudi bantu kami angkat barang-barang... Sayang kat ayah.. :)Ketiga,
Kami jalan-jalan...round kawasan atau kampung yang jarang-jarang lalu. Macam bukan kat Labuan pula rasanya :p lols...Keempat,
Saya dan Encik Tunang buka puasa dengan kawan hari ni. Dengan Sulwani dan Husbandnya kat Warung Ganu.. EwaahH! Hari ni buka puasa dengan Nasi Kerabu.. Encik Tunang pula makan Nasi Kukus :)
SULWANI dan ABD HADI :))
Kelima,
Selepas berbuka puasa tu, saya dan Encik Tunang tidak terus pulang ke rumah.. Kami ke bandar beli barang makan kejap. HEHE...Untuk sahur esok.. Thanks Encik Tunang belanja saya :)

Keenam,
Dalam perjalanan pulang ke rumah, saya dan Encik Tunang lalu jalan lain. Tak gunan jalan yang selalu untuk pulang ke rumah.. Tiba-tiba kami nampak ada trak bomba.. bila kami dekat..wahHH! Kebakarannnnn!!!!


Ketujuh,
Encik Tunang lepak kat rumah saya kejap.. :) Trading dan tolong settle saya punya software photoshop... -_- Ntah ngape lah tuh... Haiyaa... Apapun, Terima Kasih Encik Tunang :) :)

OkeyH Lah.. selamat bertemu di entry yang seterusnya :) Assalammualaikum....

P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

Share:

2 Kata-kata Dari Teman:

Masmira Masri berkata...

heheehe lambai kat enck tunang hehehe

wanie89 berkata...

memang pelik..aku rasa Labuan ni kecik je, tp memelikkan bila org yg membesar di Labuan xkenal kedai makan tersohOr la jugak di Labuan..hahhahaha!! malam2 pun ade hutan terbakar ka?kebakaran kat mana tuu..??