Ahad, 3 November 2013

I love, I want, I desire !

Assalammualaikum Readers,

First, I am hungry... Hehe...

Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja.Saya nak buat kerja......please saya nak buat kerja.

........please saya nak buat kerja....

Saya tidak ingat kata-kata ni datang dari mana tetapi saya pernah baca.

"Bekerja keras lah senyap-senyap. Biar kejayaan yang membuat bising..."


Oh please....

Apa pun plan saya, itu lah sebahagian dalam hidup saya yang membuat saya bangun hari ini..Apa pun matlamat saya, saya percaya ia akan tercapai. Sesiapapun yang tidak sukakannya, selagi ia tidak salah dalam hukum hidup dan mati saya, saya tidak akan mengalah.

Setiap destinasi akan ada ujian dan halangan yang perlu dihadapi. Terus berhadapan dan jangan lari kerana setiap destinasi tanpa halangan adalah mimpi tidak berkesudahan.


Everything I planned is something I love, I want, I desire !

EVERYTHING I PLANNED INSIDE THIS LOGO!


Saya percaya ujian itu adalah tanda utama impian sy akan tercapai. I will never stop!

P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~


With Love,

Share:

0 Kata-kata Dari Teman:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.com tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.

Review Buku Terbaru

Bentala oleh Sha Hanim Ramli | Gabungan Dunia Fantasi dan Realiti Yang Diolah Dengan Kreatif | Mesej Untuk Bangsa Melayu dan Muslim

Bentala oleh Sha Hanim Ramli | Gabungan Dunia Fantasi dan Realiti Yang Diolah Dengan Kreatif | Mesej Untuk Bangsa Melayu dan Muslim BISMIL...