SELAMAT DATANG KE BLOG SOFINAHLAMUDIN.COM

Sila gunakan
untuk memudahkan pencarian topik dan pembacaan di dalam blog ini.


Sabtu, 12 Ogos 2017

Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple

Assalammualaikum Readers dan Bloggers!,

Lama juga saya tak ikut segmen. Tadi blogwalking ke blog rakan blogger terjumpa satu entry "Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple". Ye lah.. kan sekarang bulan Ogos kan. Bulan lambang kemerdekaan bagi negara kita Malaysia. Lepas nampak entry tu, saya ambil keputusan la join segmen ni.


OK! Jom laa join ramai-ramai untuk support segmen ni. Macam biasa..setiap segmen confirm ada syarat nak dipenuhi. Nak tahu syarat-syaratnya, sila klik foto di atas.

Goodluck kepada semua peserta segmen ni.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .


Share:

14 Kata-kata Dari Teman:

Mrs Pip berkata...

gooduck dear ..
sofie ndak mau join komuniti sabahan blogger?
kalau mau join komuniti sabahan blogger, nnt bgtau kak pip ya ...

MaisarahSidi berkata...

Selamat bersegmen 😊

www.maisarahsidi.com

Sofinah Lamudin berkata...

Terima kasih sis Maisarah Humaira ... :)

Sofinah Lamudin berkata...

Kak Pip, saya whatsapp.. :D

Cikla Shahril berkata...

Selamat bersegmen...

Mimie berkata...

Selamat bersegmen.

Nisha berkata...

Assalammualaikum dan haii! :D
Nisha datang blogwalking ke sini ^^ Plus kita dari Segmen yang sama hehe (;
Jemputlah datang jenguk ke blog Nisha pula yaa! *emoji mata love*

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-by-love-is.html

nnim berkata...

singgah dari segmen yg sama :) dn follow sni :D
https://nnizati.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

Noor Maizan berkata...

Assalamualaikum :D

Mai datang jenguk dari segmen yang sama. Hihi. Selamat menyambut hari Kemerdekaan

xoxo,
www.missobsesi.blogspot.my

maszull berkata...

assalamualaikum ...mama dtg dr segmen yg sama...
http://maszull.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-by-love-is.html

apekinahdotcom berkata...

Assalamualaikum :)

kinah datang sini. senarai peserta dah update tau. bolehlah mula blogwalking dah

http://ape-kinah.blogspot.com/2017/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking-by.html

Mia Liana berkata...

jalan2 dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-by-love-is.html

Hani Rahman berkata...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

#jombercontest
#kisahhidupku

Hani Rahman berkata...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

#jombercontest
#kisahhidupku