Sabtu, 12 Ogos 2017

Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple

Assalammualaikum Readers dan Bloggers!,

Lama juga saya tak ikut segmen. Tadi blogwalking ke blog rakan blogger terjumpa satu entry "Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple". Ye lah.. kan sekarang bulan Ogos kan. Bulan lambang kemerdekaan bagi negara kita Malaysia. Lepas nampak entry tu, saya ambil keputusan la join segmen ni.


OK! Jom laa join ramai-ramai untuk support segmen ni. Macam biasa..setiap segmen confirm ada syarat nak dipenuhi. Nak tahu syarat-syaratnya, sila klik foto di atas.

Goodluck kepada semua peserta segmen ni.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .


Share:

14 ulasan:

  1. gooduck dear ..
    sofie ndak mau join komuniti sabahan blogger?
    kalau mau join komuniti sabahan blogger, nnt bgtau kak pip ya ...

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen 😊

    www.maisarahsidi.com

    BalasPadam
  3. Terima kasih sis Maisarah Humaira ... :)

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum dan haii! :D
    Nisha datang blogwalking ke sini ^^ Plus kita dari Segmen yang sama hehe (;
    Jemputlah datang jenguk ke blog Nisha pula yaa! *emoji mata love*

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-by-love-is.html

    BalasPadam
  5. singgah dari segmen yg sama :) dn follow sni :D
    https://nnizati.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum :D

    Mai datang jenguk dari segmen yang sama. Hihi. Selamat menyambut hari Kemerdekaan

    xoxo,
    www.missobsesi.blogspot.my

    BalasPadam
  7. assalamualaikum ...mama dtg dr segmen yg sama...
    http://maszull.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-by-love-is.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum :)

    kinah datang sini. senarai peserta dah update tau. bolehlah mula blogwalking dah

    http://ape-kinah.blogspot.com/2017/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    BalasPadam
  9. jalan2 dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-by-love-is.html

    BalasPadam
  10. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    BalasPadam
  11. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    BalasPadam

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.com tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.