SELAMAT DATANG KE BLOG SOFINAHLAMUDIN.COM

Sila gunakan
untuk memudahkan pencarian topik dan pembacaan di dalam blog ini.

Rabu, 5 Jun 2013

Hujan yang turun bagaikan mutiara

As'salam...

LEBATNYA hujan semalam...Actually bukan nak cerita pasal hujan. Saja nak post entry untuk kategori catatan harian. Lama dah tak di update. HAHA.

Semalam, masa dok lepak-ing dalam bilik, ngah syok sendiri nak layan movie Harry Potter. Konon-kononnya nak 'ulangkaji' citer tu la dari nomor satu hingga lah ke lapan. But tetiba lampu dalam rumah ni macam dalam filem hantu.. Mak eh!

Kejap samar...
Kejap gelap TETIBA terang balik...
Bunyi lampu tu, ting ting ting...tring ting ting pun macam ada...
PC? Macam biasa..dah lampu macam tu, PC kompom hitam terus!
Kipas pula kadang pusing laju..kadang selow...haish.. apa ni? siapa punya angkara ni?

macam seram... sikit kot...

at last, DVD player ntah ke mana, DVD Harry Potter pun ntah ke mana.. Aku tak jadi nonton..macam mana nak nonton tu kalau tak dapat nak charge batterynya? huhu..

Then kan...aku layan buku diary..ops! hobi lama...p tulis balik..saja buang tebiat :p atau lebih sesuai kalau kata ni ialah 'ambil' tebiat lama.. kwang3x...

Lepas je tulis diary, bla bla bla kejap...tak tido lagi.. aku buka PC...lepas tu jammed lagi..lepas tu lampu main-main lagi...hahaha...off ah PC tu.. guna laptop plak online FB. Chat ngan Encik Tunang jap lepas tu terjumpa satu web nama "Assign Jobs" . Look like "SAYS" laa kot... tapi ni ada task untuk di submit dan baru dapat duit. Menariknya? dalam USD. Tak sure kebenaran web ni lagi but, aku test dulu :)

After that...dalam jam 3 pagi kot...hmm...suddenly aku dengar satu bunyi kat sebelah bilik aku...dekat dengan tingkap..

Tak kan ada orang menyapu pagi-pagi buta macam tu? Bunyi orang sedang menyapu daun-daun kering dan ada bunyi orang berjalan. Seyesly ada org sibuk menyapu pagi-pagi buta dan waktu cuaca yang macam "cipan" tu? Haish!

at last...i try to sleep and ter-titun dalam jam 5 plus plus kut...

k laa... byeBye! hee~

Aku,
Share:

0 Kata-kata Dari Teman:

Catat Komen

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.com tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.

Highlight Article

Kenapa Sakit Gigi Ketika Mengunyah Selepas Buat Tampal Gigi (Tooth Filling)? Bagaimanakah Menyelesaikannya?

Kenapa Sakit Gigi Ketika Mengunyah Selepas Buat Tampal Gigi (Tooth Filling)? Bagaimanakah Menyelesaikannya? BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM~ Assal...

How To Anything Channel

Sofie TV Channel