Jumaat, 28 Jun 2013

Orang Indonesia Guna Gambar Encik Tunang di Removed oleh Facebook

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

Ingat lagi tak cerita tentang mamat Indon yang guna gambar Encik Tunang saya tu? >>KLIK SINI<< untuk baca cerita tu. Facebook telah me-REMOVE dia. Hahahaha.. Padan muka dia..


Nasib baik facebook dah meningkatkan sistem sekuriti. Kalau tak susah lah kalau mamat indonesia tu tak nak tukar gambar.  Terima kasih Facebook sebab dah remove terus mamat tu dari facebook. Lepas ni, dia confirm buat facebook baru. Harap tak pakai gambar orang lain lagi. Kalau tak nak letak gambar sendiri pun, apa salahnya letak gambar artis yang diminati ke, katun ke, apa-apa sahaja la..asal bukan gambar orang awam. Kalau gambar artis, orang tak hairan sebab dah memang dia artis. Hahaha! Perkara biasa peminat pakai foto diorang.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .


Share:

1 ulasan:

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.com tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.

Review Buku Terbaru

Bentala oleh Sha Hanim Ramli | Gabungan Dunia Fantasi dan Realiti Yang Diolah Dengan Kreatif | Mesej Untuk Bangsa Melayu dan Muslim

Bentala oleh Sha Hanim Ramli | Gabungan Dunia Fantasi dan Realiti Yang Diolah Dengan Kreatif | Mesej Untuk Bangsa Melayu dan Muslim BISMIL...