Follow Instagram @sofinahlamudin

Monday, December 31, 2012

Create Your Own Money Bank (RM10)

Assalammualaikum Bloggers and Readers! :)

Sebelum saya nak melanjutkan topik saya kali ni, nak bagitahu kat korang semua. Please la jangan masuk toilet dalam jam 11:59PM hari ini. oke!! Serius! Sebab nanti korang keluar dari toilet tu TAHUN DEPAN! bahaya! Hahahaha..

SELAMAT TAHUN BARU 2013 YOU ALL !!

Okies! baru sahaja membuat sesuatu di masa lapang...Saya try buat Money Bank buatan sendiri...ilham datang di Kota Kinabalu..HAHA..

Actually, its for my Mr.Nazz.. :) Saya harap dia suka.. Dia kata dia perlukan tabung.. Yes! Dia memang perlukan tabung. Duit syiling diletak-letak macam tu je kat club house.. So, Saya buat tabung buatan tangan untuk dia. :)




DONE! and it MR.NAZZ Money Bank!!! :D

P/S : Alat tak cukup sangat kat club house. So, macam tu saja la yang dapat dibuat...he he.. Ada yang nak saya buatkan tak? satu tabung RM10 ye.. Hehehehe.. Kalau nak bagitahu je! hahaha..

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .

Follow my blog with Bloglovin 💋


2 comments:

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.