Follow Instagram @sofinahlamudin

Monday, October 28, 2013

Buku Resepi Bersama si dia

Assalammualaikum Readers,

Sekali sekala beli buku resepi buat koleksi, best juga! Hehe..Buku macam ni memang sesuai untuk saya ni. Haha. Maklum lah, semasa sekolah dulu, memang saya tak suka masuk bab memasak. why? Sebab saya minat apa yang lelaki buat. Bertukang. Etc. Ish ish ish.. Esoke..






Encik Tunang support gila-gila punya bab ni. haha.

Dan sebenarnya memang best pun memasak ni...

Paling best kalau dapat masak resepi favourite Encik Tunang ni.. hehehe.. ^_^



And... the best thing juga adalah... SUSHI!!!!!!! ^_^ SUSHI... teringat semasa 1st time makan Sushi dulu. So, saya nak buat Sushi. Hee hee~





P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~


With Love,

2 comments:

  1. Hehe. Dulu time Kemahiran Hidup kat sekolah dulu tersalah ambik ke pertukangan ker?

    ReplyDelete
  2. haha.. tak lah sylarius.. saya sengaja ambil pertukangan. kekekeke :p

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.