Follow Instagram @sofinahlamudin

Friday, March 28, 2014

Customer pertama yang paling comel

Assalammualaikum.

Salam Jumaat. hehe.
Saya sedang peram doh donut kejap. Sambil tu ambil kesempatan nak buat entry simple kat sini. In Shaa Allah malam ni saya blogging dan blogwalking ke blog rakan blogger. Busy nak prepare kuih. Dan semalam dah kondem. Cepat penat... cuaca panas terik kat Labuan.

Btw,

Dari Selasa lalu nak masukkan gambar my customer pertama ni kat sini. Baby Mia. Hehe. Baby Mia dan umi dia ni, customer donut saya yang pertama. Hehe... Thanks for supporting me... :)

Pada suatu pagi itu...... rambut Baby Mia pun memang sah lah baru bangun dari tdo kan. hehe.

Dia malu2 jerk jumpa saya pagi tu...
Tapi lepas tu makan Donut. haha.

Ada satu gambar dia paling lawak Umi dia post kat Facebook. Hahahaha.

Ni, macam cari member je ni... nak adik, supaya ada kawan main.
HEHEHE....!!

Ni my kakak yang edit kat HP dia.
Bby Mia dengan Bby Fizie.
HEHE..

Dah kena usik-usik dah.
TUNANG-TUNANG
cenggitu... kehkehkeh...

K, lah... malam ni sambung blogging dan story. Saya nak sambung buat kerja.

Thanks sudi baca yer~
Semoga rezeki kita semua dipermudahkan. Amin.
- Korang dijemput ke Formula seru rezeki -


With Love,



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.