Follow Instagram @sofinahlamudin

Sunday, March 23, 2014

Pertama kali untuk tahun 2014

Assalammualaikum.



Rabu lalu, selepas pergi library (baca entry saya di library - KLIK SINI ). Saya dan Encik Tunang pergi jalan-jalan (lepak) sebelum pergi kelas. Kelas? kelas apa yer~ hehe..

Kami pergi lepak kat dataran. BEST tau. Walaupun sekejap tapi saya sangat suka tempat tu.

Dari tahun 2012 saya memang suka lepak kat Dataran Labuan ni dengan Encik Tunang..



Ni gambar lama.. setahun yang lalu. Tangan kat kiri tu tangan saya. Kat kanan pula tangan Encik Tunang.
Yep.. mmg setahun yang lalu... :") kat jari saya still guna cincin Diamoney (Hadiah dari Encik Tunang sebelum bertunang..)

Sebenarnya, sebelum suka lepak dengan Encik Tunang, Dataran Labuan ni memang menjadi tempat lepak 4 orang budak sekolah dulu. hahaha. saya dan 3 orang sahabat semasa tingkatan 6. Masih segar dalam ingatan. Kenangan abadi yang tidak mungkin kembali. Itu saja yang sempat dijadikan kenangan zaman muda. Ewahh :p uhuk uhuk dah tua rasanya :p

Gambar kenangan kami. Emran, Asraf, Farah dan saya. Eh Asraf mana?
Dia tu fobia kamera skit. haha :D

Ehh? panjang pula cerita pasal dataran. Sebenarnya nak share story kat kelas malam Rabu tu. Kelas apa? Kelas yang lama dah saya tak tunjuk muka. hahaha.

Perasan pertama, Janggal la pula.
Perasaan kedua, eh, rasa macam saya orang baru jerh. haha.
Perasaan ketiga, diorang ni masih macam dulu ker ek??
Perasaan keempat, mana dah si fulan dan si fulan?
Perasaan kelima, amboi.. ada orang baru beb.
Perasaan keenam, ho? O.o waaa... dulu dia masuk serentak dengan saya beb, sekarang dah bergaya beb. :p

Macam sakai la pula. Padahal dulu memang pernah pergi kelas ni. Kelas apa?

Kelas belajar Jutawan Elken. Study produk dan cara buat biz CBP.

Kali ni, Encik Tunang yang ajak saya pergi kelas. Dia bawa sorang member. Diorang nampak begitu excited dan happy :)

segak dan bergaya. hehe....

Encik Tunang sempat lagi bergaya dengan amoi Sensualite.

heh... jeles saya gambar ni... -_-
Bukan jeles sebab Encik Tunang gambar ngan amoi tu.
Tapi jeles sebab body amoi tu mantop gila...!
Korang nak tak cenggitu?
KOMPOM SUAMI TAK TUTUP MATA TENGOK :p

SENSUALITE ni apa??? Sensualite ni sangat menarik bagi saya... syiok habis... live testimoni yang saya ada sekarang , depan mata...


Nama kakak dalam gambar tu adalah DIANA. Saya memang selalu jumpa dia semasa saya gila aktif dengan company ni dulu. Sekarang jumpa dia juga la tapi dah jarang-jarang. Dia busy, saya pun busy..


KLIK SINI untuk info SENSUALITE!



With Love,



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.