Follow Instagram @sofinahlamudin

Friday, September 29, 2017

Pengumuman 3 : Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia

Assalammualaikum Bloggers dan Readers,

Saya ingin mengumumkan kepada peserta Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia bahawa hadiah tempat pertama (Kamera Aksi) telah ditukarkan kepada kamera aksi yang lebih baik dari yang sebelumnya.



Untuk yang belum menyertai, boleh klik>>Segmen Suai Kenal<<klik untuk maklumat dan syarat penyertaan segmen ini.

Kamera aksi yang saya maksudkan adalah seperti berikut.



Kamera ini mempunyai kelebihan Wifi,Waterproof (30 meter),170 darjah wide angle dan mempunyai screen yang lebih luas berbanding kamera aksi yang sebelum ini iaitu berukuran 2.0 inci. Kamera ini juga mempunyai fungsi HDMI untuk disambungkan ke TV. Memandangkan mempunyai kemudahan Wifi, kamera ini juga boleh disambungkan ke handphone ketika mengambil gambar.

Informasi Produk :
Provide waterproof waterproof casing, convenient you wonderful water sports,
waterproof shell can be taken in depth of 30 meters
Ultra clear screen, display and replay of video
Removable batteries, convenient replacement battery, prolong service life
Charging and video function
Plug in the video function
16 million hd wide Angle lens
H D MI hd output function
Web camera function
Support up to 64 g memory card (not included)
A variety of video recording format
4 k @ @ 30 FPS/2 k @30 FPS/1080/ p60fps  /1080 p @ 720 FPS/WVGA > MOV format video recording
 A variety of shooting mode automatically even pat


Pemenang kamera aksi ini bukan sahaja akan memiliki kamera aksi tetapi disertakan dengan aksesori kamera aksi seperti di dalam gambar di bawah :



Maklumat lanjut berkenaan kamera aksi yang sebelum ini adalah berwarna biru, tidak mempunyai Wifi, bukan waterproof dan tidak mempunyai wide angle lens.


Informasi Produk :
Liquid Crystal Display (LCD): 2.0LTPS
Lens: 140°A+ HD wide-angle lens, 6G lens
Language Options:
English / French / Spanish / Italian / Portuguese / Chinese Traditional / Chinese Simplified / Japanese / Russian
Resolution of Videos Recorded: 1080P
Video Format: AVI
Compressed Format of Videos: H.264
Storage: Micro SD (not included)
Loop recording: Support
Frequency of Optical Source: 50Hz / 60Hz
USB Interface: USB2.0
Power Source Interface: 5V1000mA
Battery Capacity: 3.7V Li-ion Battery 900mAh 3.33Wh
Power Dissipation: 400mA@4.2V
Recording Time: 1080P/ About 70 minutes
Charging Time: About 3.5 hours
Operating System: Windows XP/VistaorAbove/Win7/Mac os
Dimension: 59.27*41.13*29.28 mm

OK! Kepada yang belum sertai Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia ini, saya jemput untuk menyertai untuk saling berkenalan sesama kita disamping memenangi hadiah istimewa in!


With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .


21 comments:

  1. hadiah semua best2....mmg menarik.

    ReplyDelete
  2. Salam kenal...baru tahu ahli afb jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya. ahli AFB juga #LokmanAmirul. Saya belum habis blogwalking ke semua blog ahli.. sebab tu tak tahu. hehehe... baru 50%..

      Delete
  3. Hebatnya!!! Harap ada rezeki sy. Tak kisah number berapa semua best!!!! Hihi

    ReplyDelete
  4. wah..dah upgrade la sis hadiah tu..terbaikkkk

    ReplyDelete
  5. Lumayan habis kak Sofie...Bestnyaaa. Tak kisah dpt number 1,2, ke 3 pun, semua best,hahaha.

    ReplyDelete
  6. Bestnya hadiah!

    Btw, blog design ni lawa gila especially sidebar widget.

    ReplyDelete
  7. BEstnye boleh dapat action camera :)

    ReplyDelete
  8. wah..bestnya..harap bertuah dapat hadiah best ni :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.