Follow Instagram @sofinahlamudin

Sunday, December 1, 2013

Hujung minggu ini, di Karnival Badudun Kitani di Labuan

Assalammualaikum rakan-rakan blogger,

Hujung minggu ni, saya dan Encik Tunang jalan-jalan ke Karnival E De Deh Badudun Kitani.... tu bahasa Kedayan..hihi..

Awal pagi dah terpacak kat bandar, sarapan kat MarryBrown!!

Encik Tunang belanja.... >_<

Nasi Ayam Combo MarryBrown!!

Mee Kari MarryBrown...

Makan kat Marry Brown ni untuk kali keempat.... Korang nak tahu tak ? Kali pertama, tak suka... Kali kedua pergi lagi.... tak suka juga... kali ketiga, semalam la tu... selepas beberapa bulan tak masuk MarryBrown kan, tiba2 rasa Nasi Ayamnya macam sedap je macam sedap je... hehe.. jadi, saya pun layan lah....

...kali keempat, hari ni lah tu.... saya ajak Encik Tunang breakfast kat MarryBrown, saya order Nasi Ayam lagik... hihi...

Encik Tunang pula nak test Mee Kari... kalau Mee Kari, rasanya Mee Kari kat OldTown lagi seddaaappp... slurrppp.... hehehe... Mee kari MarryBrown rasa kari, pedas dan ada rasa mee saja.... tawar... hurm....

..just menang dari segi harga la... Mee Kari MarryBrown murah dari OldTown.. haha.

Atau... mungkin kena test makan sekali lagi kowt mee kari MarryBrown ni... mana la tahu, diorang lupa letak bahan sumthing ke kan... haha.., nak sedapkan hati la tuh :p

Lepas siap sarapan, saya dan Encik Tunang pergi ke Karnival Ededeh Badudun Kitani...

Actually, saya dan Encik tunang tak ada la buat apa sangat kat karnival tu... Lagipun cuaca agak panas...terik...sangat!! huhu...

Disebabkan panas dan tak ada apa sangat nak buat, kami shoot beberapa gambar lepas tu kami blahh...




Ni gambar of the day paling favourite!!! hehe... tak tahu motor siapa ni taw... terima kasih ye :p

Satu set dengan tudung... merah!! Thanks Encik Tunang shoot gambar ni :D






Hari ni, masa lebih banyak bersantai... jalan kat Ujana Kewangan, ke Parkson, tengok baju, tengok-tengok sale hujung tahun dan Christmas kat Ujana Kewangan... macam biasa, Parkson tu agak menonjol la promotion. HEHE...

...selain tu pergi cuci mata kat kedai cenderamata... besttt arh... barang hiasan rumah, syok tu shopping kalau ada rumah sendiri ngan barang hiasan kiut2 tu... hek hek.. huk huk.. :p


Okeyh.. sampai sini dulu entry yang ini...

Terima kasih sebab sudi baca :)


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~


With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.