Khamis, 25 Julai 2013

Saya dan #Ramadan16

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

16 Ramadan berpuasa, rasa hari berlalu begitu pantas...Syukur ke hadrat Ilahi atas kurniaannya :)

Hari ni, kamera saya berehat. Tak ada satu pun foto saya "shoot" hari ni. Rutin sama, saya join Encik Tunang di Bazaar Ramadan.. but hari ni not really di gerai.. saya dan Encik Tunang lepak kat tempat lain.

Lapangan Terbang Labuan salah satu tempat sejuk dan selesa menjadi pilihan. Al-maklum, Perpustakaan Awam Labuan baru sahaja lepas terbakar, saya tidak pasti sudah buka atau masih di tutup.

Berborak dan berdiskas dengan Encik Tunang sampai tak sedar dengan masa. Tak sempat cari tempat untuk berbuka. SO, kami berbuka tempat biasa, Bazaar Ramadan.

Kat Bazaar Ramadan hinggalah balik, Awa anak buah Encik tunang, bermain dengan saya.. ha ha.. funny la..sampai tertidur.. mesti dia penat..

And then,
selepas dari rumah Encik Tunang, saya dan Encik Tunang sempat lepak kat town sekejap.. hihuha.. >_<

Setakat ini sahaja dahulu.. Jumpa di next entry yah!!

P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

Share:

0 Kata-kata Dari Teman:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.com tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.

Review Buku Terbaru

Bentala oleh Sha Hanim Ramli | Gabungan Dunia Fantasi dan Realiti Yang Diolah Dengan Kreatif | Mesej Untuk Bangsa Melayu dan Muslim

Bentala oleh Sha Hanim Ramli | Gabungan Dunia Fantasi dan Realiti Yang Diolah Dengan Kreatif | Mesej Untuk Bangsa Melayu dan Muslim BISMIL...