Follow Instagram @sofinahlamudin

Wednesday, October 22, 2014

Cute Halfmoon Tutorial

Assalammualaikum Readers and Bloggers,

Monday,Tuesday and today,Wednesday saya dan Encik Tunang lepaking at home sahaja untuk menyiapkan projek internet. Also for settle target for this week. hehe.

But, not too busy la. hehe... He still sempat share with me macam-macam video. Dia memang hari-hari sweet.

Best bila..dia share tutorial tudung with me. hehehe. Dia kata, macam ni boleh cuba mesti cantik!
Dah macam-macam tutorial tudung dia share. Saya pula yang tak atau jarang atau tak ada pun mencari tutorial tudung ni. Maklumla, rock kononnya. Kwang3x.

Video kat bawah ni salah satu video favourite dia. Siap belikan tudung halfmoon 3pcs untuk belajar pakai tudung macam ni. Thanks husband to be... :)

Korang boleh tengok video ni untuk belajar macam-macam fesyen tudung halfmoon juga. hehe..!





Jadi, hasilnya... Macam dalam gambar kat bawah. Hehe... Not sure juga but he said nice. Nanti dah kahwin tak sabar nak dia yang hiaskan saja. haha..


Kalau saya pakai tudung halfmoon tu, semua angkara dia la tu. hehe...Okeh! nanti sambung blogging sini. Nak sambung buat kerja dulu.

Kerja macam-macam kerja. Nak tahu? [KLIK SINI].


With Love,




No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.