Follow Instagram @sofinahlamudin

Monday, August 5, 2013

Saya dan #Ramadan26

Assalammualaikum Readers,

-GAMBAR HIASAN-


Nampaknya Ramadan sudah hampir ke penghujungnya... Tinggal beberapa hari sahaja lagi kita akan berhari-raya..

Mungkin, semua orang sedang sibuk dengan persiapan hari raya sekarang. Mungkin ? hehe.. Yes of coz... Saya tengok, family si Cuzzy Anna Abel dan familynya sedang sibuk membersihkan halaman rumah. Gotong-Royong gitu..

Saya pula macam biasa. Tugas dari kecil bila tibanya hari raya -LAP TINGKAP- macam tugasan masa kat sekolah dulu pula. :p  We all satu family tak lah gotong-royong sangat. Sebab not really nak tukar semua benda kot. Everything still good condition. hehe.. Hanya perlu tambah if perlu sahaja.

Kemudian,
Petang-petang, macam biasa pergi lepak dengan Encik Tunang. Hari ni kami ke Lapangan Terbang. Online. hehe...

Then,
Kami ke Bazaar Ramadan untuk beli makanan berbuka puasa. Hari ni just berbuka kat rumah Encik Tunang sahaja.

Lepas tu, saya pulang rumah..kekeke... SUNDAY is always simple story.

Assalammualaikum...


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.