Follow Instagram @sofinahlamudin

Monday, August 5, 2013

Saya dan #Ramadan27

Assalammualaikum Readers dan Bloggers :)

WaaaHHH! Hari ni saya sahur kat luar dengan Encik Tunang....Kat KFC 24 hour area bandar Labuan.. Kat Labuan ni, saya pertama kali sahur kat luar.. Keluar pagi-pagi buta sebab nak pergi sahur. Terima kasih kepada Encik Tunang yang sudi teman saya :) Mami dan ayah pula sempat berkirim makanan untuk anak buah..





Selepas habis bersahur, kami pulang ke rumah...

Tapi kesian anak buah saya yang lelaki tiba-tiba demam pula. Selalu dia yang bising dalam rumah. Sekarang dia tidur memanjang, sunyi sepi la pula.. Orang kata panas, dia kata sejuk :(




Then, kat rumah, saya buat kerja buang habuk kat ruang tamu (Opss! Belum siap kena sambung esok :p )

Petang, saya dan Encik Tunang pergi bandar...Selepas dari TM Point, saya dan Encik Tunang pergi ke Wilayah Advertising jumpa Shahrom Puasa (Shah GB)  untuk ambil baju couple yang satu lagi :) Thanks to Mr.Shah GB.


Shah GB (Shahrom Puasa)

Tarrraaaaaa!!!








Comel tak ? hehe.. Gambar asalnya adalah d bawah ni... Pandai Encik Kartunis tu lukis kan...




Selepas tu kami pergi pusing-pusing cari makanan untuk berbuka kat rumah Encik Tunang.. But nak tahu tak apa jadi ? Memandangkan sekarang ni dah dekat sangat dengan hari raya, Bazaar dan gerai yang jual makanan pun semakin kurang dan... dan kami pun... tak jumpa lauk untuk di bawa ke rumah Encik Tunang.. Atuyaiiii...

At Last,
Berbuka kat Restoren Bismillah bersama Ayah dan Mami saya kat bandar. Tukar plan tanpa sengaja. HAHA.

Then, Encik Tunang hantar saya pulang rumah :) Thanks for today my Mohd Nasyit :))

Hari ni saya baru ada rasa tak sabar nak raya.. haha.. lambat loading pula... :p Okeh.. Jumpa di entry yang seterusnya :)) Wassalam.

P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.