Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, November 5, 2013

Aktiviti Kegemaran Bersama Mr.Fiancee :)

Assalammualaikum Readers,

BARBEKU!!!! >_< Yaa... We love it so much! BBQ tak kisah lah hujung minggu ke hari biasa ke... Kalau dah mood nak BBQ, BBQ lah kami berdua sambil layan angin laut dan dengar bunyi ombak.

Memula dulu suka lepak BBQ kat area Pohon Batu dengan tikar. Ala-ala kampung gitu. Now dah pindah port pula kat area Waterpark (Berdekatan dengan bandar Labuan). But, mana-mana pun best sebenarnya. hehe..

BARBEKU PADA 18 OKTOBER 2013 LEPAS, Time ni, Encik Tunang happy sangat-sangat...saya pun happy tengok dia happy...seronok tau tengok dia asyik senyum,ketawa, buat lawak..HEHE! Rindu la kat dia ni...














Lepas tu, beberapa hari lepas, kami BABERKU lagi... 01 NOVEMBER 2013. HEHE..Kali ni simple saja BBQ nya.. Tapi ayam tu besar dan sedap beb! KEkeke..







BBQ, inilah aktiviti kesukaan Encik Tunang :) Saya happy dapat buat sesuatu yang disukai oleh si Dia bersama-sama. Always!


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

2 comments:

  1. laahaii best nye tgk korang nie..slalu spendtime sme2.hehe...BBQ berdua plak tu..

    ReplyDelete
  2. hehe :) jadual waktu sama tu yg boleh selalu bersama...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.