Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, November 5, 2013

BBQ Time Video Version

Assalammualaikum Readers,

Saya baru saja selesai create satu video peribadi. Harapnya nanti dapatla software create video satu. Best tau! :) Untuk kegunaan business pun boleh juga tu.




Kalau siang tadi version gambar-gambar saja kat entry, sekarang version video pula. HEHE...



P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

2 comments:

  1. wahhhh dah ada video plak sekarang ehehe...btw si dia sye tu memang suka minion,so sye panggil la dia minion hehe

    ReplyDelete
  2. Minion tu kan comel.. hehehe... Ha'a , ni saja nak buat video :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.