Follow Instagram @sofinahlamudin

Sunday, November 24, 2013

Blogwalking di http://zira-aziz.blogspot.com/

Assalammualaikum kawan-kawan blogger... hehehe..

Ni blog keempat saya terjah hari ni... Cukup dulu untuk tengahari ni... Nanti malam sambung blogwalking.. In Shaa Allah... Syok juga lepak kat blog orang ni. Sambil kenal-kenal...



Blog Zira Aziz ni simple dan kemas... Entry pertama yang saya baca adalah....cadar? kekeke...

Gambar yang dia post kat entry dia tu buatkan saya rasa macam ngantuk pula... nampak selesa... haha..



Ada satu perkataan yang saya suka kat blog Zira Aziz ni... "Infiniti" Sangat suka!! :) Tapi Zira Aziz gabungkan dengan persahabatan . Maksudnya, bersahabat biarlah Infiniti, tidak limited, tidak terbatas... Bagus juga.. Tapi kawan kena cari yang betul la... zaman sekarang ni ramai kes terpengaruh dengan kawan... In Shaa Allah kalau kawan untuk hubungan silaturrahim kerana Allah.. In Shaa Allah jumpa kawan yang baik-baik :)



Daripada entry yang saya sempat jenguk dan klik-klik serta baca baca, Zira Aziz ni nampaknya sangat suka dengan Affiliate program...Very good job! :) Baca entry dia kat sini : http://zira-aziz.blogspot.com/search/label/Affiliate%20Program

Apa-apa pun, selamat berkenalan Zira Aziz... :)

Terima kasih sebab sudi baca entry ni...

Hingga berjumpa lagi next blogwalking. Wassalam.



P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~


With Love,

2 comments:

  1. rajin akak dok blog walking ye hehe..infinity+infinite+inspirit!!
    ok tu semua trendmark utk kumpulan infinite ksygan sye hahaha!!

    ReplyDelete
  2. ..mcm knl je..hehe..salam ukhuwah dik..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Sila Komen.