Follow Instagram @sofinahlamudin

Sunday, November 24, 2013

Blogwalking ke Blog Milik Miss Banu

Assalammualaikum kawan-kawan blogger....

Ni blog yang ketiga saya terjah hari ni....sambil-sambil menunggu Encik Tunang, kita blogwalking dan lepak-lepak kat blog kawan-kawan blogger dulu.... *Haihhh.. Mana Encik Tunang saya ni ekk... dah jam 1:24 petang dah ni.... hmmm*

Korang nak berkenalan dengan Miss Banu juga ? Nah sini link Miss Banu Story : http://mulan-sahbanu.blogspot.com/ . Lepak la kejap kat teratak dia... dan kenal-kenal....




Saya pun pertama kali juga datang ke teratak Miss Banu.. Saya rasa Miss Banu minat dengan Drama Korea... betul tak Miss Banu.... Kiranya macam tu la kot bila tengok blog dan entry Miss Banu.. hehehe...

.......dan mesti minat dengan MAHARAJALAWAK juga!! hehehe...



Miss Banu ni dah lama dah layan blog ni.... since 2009 dah.... lama tuu.. hehe... By the way, selamat berkenalan Miss Banu....





Terima kasih sebab sudi baca entry ni...


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~


With Love,


3 comments:

  1. thanks sbb sudi buat entry, selamat berkenalan yer..

    ReplyDelete
  2. tq very much singgah dan komen2 entry saya,hehe :)

    follow sini #151 :) salam kenal juga :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.