Follow Instagram @sofinahlamudin

Wednesday, November 20, 2013

Daim Giveaway By Akma!!

Assalammualaikum readers, Kawan-kawan Bloggers :)

Hari ni saya jumpa blog kawan baru nama dia AKMA (Boleh klik pada nama beliau untuk terjah blog beliau).

Akma ada buat "DAIM GIVEAWAY BY AKMA!!" nak eratkan lagi silaturrahim dengan rakan-rakan blogger katanya. :) Nice kan ? Jom kita join dan support..

Jom lah kita join ramai-ramai... KLIK SINI untuk join. Semua syarat ada kat sana okeyh. Selamat bersahabat antara bloggers.




Tarikh tutup 23 November 2013. Tengah malam... Tinggal beberapa hari je lagi. Cepat...cepattt...hee~


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~


With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.