Follow Instagram @sofinahlamudin

Wednesday, November 29, 2017

Pengumuman 4 : Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia

Assalammualaikum Bloggers dan Readers,

Nampaknya segmen suai kenal bloggers seluruh Malaysia hampir ke penghunjungnya. Tinggal 2 Hari sahaja lagi untuk sesiapa yang ingin menyertai segmen suai kenal bloggers seluruh Malaysia ini. Masih sempat kalau nak sertai. Hehe.

Untuk sertai, sila klik>> Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia <<klik untuk maklumat lanjut penyertaan dan hadiah pemenang.

Untuk pengetahuan semua peserta segmen suai kenal bloggers seluruh Malaysia, saya akan memberi saguhati kepada semua peserta segmen mini ini sebagai tanda ucapan terima kasih kerana sudi memeriahkan segmen ini. Saguhati tersebut ialah potret kartun. Potret kartun tersebut, mempunyai dua versi iaitu berwarna dan hitam putih. Saya telah muat naik potret kartun tersebut ke blog seni saya, www.sopheestudio.com. Peserta boleh muat turun potret masing-masing ke komputer atau telefon pintar. Semua peserta boleh ke link berikut untuk muat turun potret kartun tersebut. klik>> https://goo.gl/NDECte <<klik.

Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia

Lukisan-lukisan di atas adalah berdasarkan gambar yang saya jumpa kat blog atau laman sosial korang seperti facebook atau instagram. Kepada yang tak ada dalam senarai, jangan risau! hehe. Saya akan lukis potret kartun korang juga. Disebabkan tak jumpa gambar korang kat blog atau laman sosial, jadi saya tangguhkan dulu. Kepada peserta segmen yang tak ada potret kartun, sila emelkan gambar korang untuk saya lukis di alamat emel saya ; ciksofie90@gmail.com . OK!

Saya ada juga kirimkan emel kepada peserta untuk berikan link potret kartun. In case tak ternampak entri ni.

Pemenang segmen ini akan saya umumkan tak lama lagi. Terima kasih banyak-banyak kerana sudi memeriahkan segmen pertama kali saya.

Kepada yang belum menghantar URL segmen, masih sempat lagi emelkan kepada saya. Kepada yang belum sertai pun masih sempat untuk sertai. Hehe..

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .


8 comments:

  1. Yeayyyy thank you untuk gambar kartun tu, first time ni ada potret kartun sendiri. Rajinnnnnn amat kak Sofie ni.

    ReplyDelete
  2. Thanks Sofinah.. Akak dah buat entri khas untuk potret nie..

    ReplyDelete
  3. Hihi lupa plak nak bagi link..
    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/11/dapat-potret-kartun-daripada-blogger.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.