Follow Instagram @sofinahlamudin

Wednesday, November 13, 2013

Kalau Tadi Untuk Menjerit, Sekarang Apa pula ?

Assalammualaikum Pembaca dan rakan-rakan blogger saya,

Kalau tadi edit untuk tempat orang "Menjerit" iaitu shoutbox atau dikenali sebagai cbox or whatever yang korang suka nak panggil kan.. Hehe.. Boleh BACA SINI untuk baca entry saya mengenai shout box tadi.

Sekarang saya sedang syok buat cursor pula.. Dulu guna juga cursor sendiri.. lepas tu bila dah malas tu, malas la kan.. haha... Guna saja la cursor sedia ada tu.. Lagi pun, ni akiviti bagi orang-orang yang betul2 ada masa oke.. hahaha.. gurau saja.

Cursor saya seperti di bawah ni, Comel tak ? Ada cube rubiks lagi kat atas kepala tu. tak ada kerja.. Hehe..



Actually saya nak edit header untuk LabuanBlogger. Tapi tiba-tiba edit cursor pula dah.. hehe.. jom sambung kerja.. :)

You all jangan baca je.. Follow la blog saya ni.. Tau la tak best lepak sini. haha.. (muka seposen) .


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.