Follow Instagram @sofinahlamudin

Saturday, July 13, 2013

Blog Challenge - Day 22 : What make different from everyone else

Assalammualaikum Bloggers dan Readers,

Aduh, apa ni? Blog challenge saya tak tahu nak jawab apa yang ni.. Tak tahu tak tahu...Apa yang yang lain dari orang lain? Saya tak tahu laa...Saya manusia. Saya ada hidung ada mata...apa yang lain? muka? muka memang lain-lain la pasal nanti kalau semua sama mana satu sofie mana satu nasyit kan? haha.

Last-last tanya Encik Tunang je lah. HAHAHAHA!

Encik Tunang saya jawab, saya sweet dan comel.. hahaha.. Okeylah tu memang bukan lain dari orang lain, semua orang pun sweet dan comel kepada pasangan masing-masing kan. Anak buah saya lagi comel daripada saya ni.

But, Encik Tunang kata, saya sweet dan comel dan yang lain tidak sebab diorang tu orang lain punya.So, diorang tu sweet dan comel untuk orang lain. Saya tunang dia..so, saya comel dan sweet untuk dia.

Comelnye jawapan dia. 😀 Thanks my Mohd Nasyit.. hehe.



Blog Challenge apakah ini? Boleh check kat SINI <<klik.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .

Follow my blog with Bloglovin 💋


2 comments:

  1. setiap orang lain2 pandangan dia kan

    :)


    As long as org senang dgn kita kan

    :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.