Follow Instagram @sofinahlamudin

Monday, July 15, 2013

Saya dan #Ramadan06 [Part 1]

Assalammualaikum Readers, :)

Opss!! Selepas blackout semalam, saya rasa dah on jam loceng tepat jam 3 pagi. Saya terlajak tido.. huhu :'( Tak ter-call jantung hati untuk sahur. Tapi tak apa, dia bangun sahur juga.. Sweet ajee..hee~

Plan pagi yang saya katakan semalam, nak buat agar-agar dengan si Cuzzy (Anna Abel) hehe..

1st punya agar-agar macam tak jadi aja ni. Huhu...Acuan pun ntah ke mana. Hahaha.. Ni la kerja last minit :p Sila take lesson... :p

Agar-agar Milo Oreo.

Milo pekat yoo!

Sementara buat agar-agar, Baby Mia jadi budak baik, dia titun...sedap je dia titun time cuaca redup-redup macam ni..


Then,
We buat jelly oren pula...

Harap-harap menjadi lah.. Fuyoohhh...

Okeh.. Jumpa di next entry.. YeahHH!

Wassalam.

P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~


With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.